Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ



Υλικά
τυρί φέτα (σε στρώσεις)
ντομάτα κομμένη σε ροδέλες χωρίς ζουμί (μια στρώση)
κίτρινο τυρί ή καλύτερα κασέρι (μια στώση)
πιπεριά κέρατο σε ροδέλες
καυτερή πιπεριά ή μπούκοβο (προαιρετικά)
λίγη ρίγανηκαι πάπρικα
λίγο ελαιόλαδο



Εκτέλεση
  • Σε ένα πήλινο σκεύος τοποθετούμε σε στρώσεις τη φέτα, το κίτρινο τυρί, τις πιπεριές, τη ντομάτα, τη ρίγανη, την πάπιπρα και το ελαιόλαδο.
  • Ψήνουμε με την κάτω αντίσταση ώσπου να λειώσει η φέτα και να ροδίσει το κίτρινο τυρί επάνω.

http://www.greekmasa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου